3 tips – sådan får du fat i billige & langtidsholdbare kontormøbler

banner_home_0

At købe nye kontormøbler til sin virksomhed er en stor ting og skal gerne være en langsigtet investering. Der er vigtigere ting at binde likviditet i, end kontormøbler til medarbejderne. Og her klapper fælden for mange: for så går arbejdsgiveren ud og køber billige kontormøbler. Og hvis man først går på kompromis med kvaliteten på kontormøbler, kan man havne i en ond cirkel, hvor kontormøblerne går i stykker efter ganske kort tid – hele tiden.

Derfor:

  • Køb kvalitet.

Og udfordringen i at købe kvalitet, ligger (naturligvis) i prisen. Kvalitet koster.

Der SKAL gåes på kompromis. Sådan er det. Det kan vi ikke komme udenom. Heldigvis findes der 3 forskellige måder, hvorpå du kan gå på kompromis. Lad os se på dem. Nogle er bedre end andre. Du bestemmer selv.

1. Gå på kompromis med kvaliteten – køb billigt.

Du kan altid gå i Ikea eller et andet lav-pris-varehus og købe nogle billige hæve-sænke-borde eller ergonomiske kontorstole. Men du skal huske på et faktum: du går på kompromis med kvaliteten. Du – ligesom jeg – ved, at du kan få udemærket kvalitet i ‘sådanne’ varehuse – ift. prisen. Du får altså ikke god kvalitet, som kan holde i mange år.

2. Køb brugt – men af høj kvalitet.

Det er billigt – ligesom i lavpris-varehusene. Forskellen er blot, at møblerne er brugt. Og ja: det er ikke lige så lækkert at købe brugte møbler. Men husk på: kontormøbler handler om funktionalitet og ergonomi – IKKE design. Du kan dog finde flotte brugte møbler – med god funktionalitet, til ingen penge.

Pas på, når du køber brugte kontormøbler. Det er ikke alle steder, hvor du får garantier. Køb kun brugte kontormøbler fra et sted, hvor du kan få garanti på kvaliteten.

3. Vær på udkig og spot et godt tilbud.

Ligesom i alle andre brancher, findes der også tilbud i møbel-branchen. Hvis du har god tid, så sørg for at holde øjnene åbne – for der kommer altid et godt tilbud (på et eller andet tidspunkt).

  • Bonus tip: sørg for at beslutte dig! Vil du binde mange penge i kontormøbler eller ej? Hvis du har besluttet dig for ikke at binde mange penge i kontormøbler, så sørg for at være kreativ – og eventuelt find ud af, om du kan ‘leve med’ brugte kontormøbler – med garantier på kvaliteten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *